Klatre inne

«Sunnfjordveggen» ved Florø Idrettsenter er vår arena for innendørs klatring. Veggen er 14 meter høy, og er omtrent like bred. Rutene i Sunnfjordveggen går både på flat vegg og i overheng, og gir utfordringer for alle. På det meste har veggen et overheng på hele 7 meter. Rutene vedlikeholdes av klatreklubben, og skrus ved ujevne mellomrom.

Vi har også et lite buldreområde ved siden av klatreveggen, per dags dato har vi kun åpnet her i treningstider, men vi jobber med utbedringer slik at vi kan tilby tilgang til våre medlemmer utenfor trening også. Vi håper å få dette på plass i løpet av høsten 2022.

Florø Klatreklubb har faste klatredager i Sunnfjordveggen hver tirsdag og torsdag fra klokken 19:30 til 22:00. Klatrere stiller med eget utstyr.
Om du er ny og ønsker å prøve klatring så har vi utstyr til leie og kan være behjelpelig med sikring, ta kontakt med oss via Facebook.

For å klatre i Sunnfjordveggen må du ha brattkort, eller klatre sammen med en som har brattkort. I tillegg må du lese reglene for bruk av klatreveggen, og signere ansvarserklæringen. Barn under 14 år må ha følge med vaksne med brattkort.

Florø Klatreklubb gir opplæring og mulighet til å ta brattkort-test for medlemmer. Ønsker du å melde deg inn? Ta en titt her.